DNB hever rentene på boliglån

- Rentene har over en lengre periode vært historisk lave, sier konserndirektør for personmarkedet i DNB.

Torsdag ble det klart at Norges Bank, som forventet, hevet styringsrenten med 0,25 prosentpoeng, fra 0,75 til 1,0 prosent.DNB har nå ifølge en melding besluttet å øke rentene på boliglån med inntil 0,25 prosentpoeng.- Det har lenge vært ventet at Norges Bank ville øke styringsrenten på sitt møte 21. mars. Rentene har over en lengre periode vært historisk lave, og at de nå stiger er et signal om at norsk økonomi er i en positiv utvikling, sier Ingjerd Blekeli Spiten, konserndirektør for personmarkedet i DNB.- Vi vil fortsatt være konkurransedyktige på pris, samtidig som vi leverer et fullverdig banktilbud med god rådgivning, enkle digitale løsninger og folk du kan snakke med over hele landet, sier hun.


Les også