DNB Markets vraker duo - anbefaler ni aksjer

Én ny aksje kommer inn.

DNB Markets tar denne uken Storebrand og Yara ut av sin ukentlige portefølje av anbefalte aksjer.Inn kommer Telenor.PorteføljenAker BPEntraEquinorEuroprisEvryGrieg SeafoodKongsberg GruppenSparebank 1 SR-BankTelenorDNB-porteføljen har steget rundt 11 prosent så langt i 2019, mens børsen er opp rundt ni prosent.Exit, men anbefaler kjøp- Etter en solid start på året, var Storebrand ned rundt tre prosent i forrige uke. De mer forsiktige globale vekst- og rentesignalene ser her ut til å legge en kortsiktig demper på kursutviklingen. I Yara er ureamarkedet inne i en lavsesong, og utfordringen blir her å forsøke å treffe riktig tidspunkt for en senere inngang igjen i forkant av en ventet sesongmessig vending, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.Til tross for de kortsiktige endringene i porteføljen, understreker DNB-analytikerne at de mer langsiktige anbefalingene for aksjene er uendret med kjøpsanbefalinger på både Storebrand og Yara.Kursmål er hhv. 95 og 480 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også