DNB Markets vraker duo - anbefaler ni aksjer

Én ny aksje kommer inn.

Børs

DNB Markets tar denne uken Storebrand og Yara ut av sin ukentlige portefølje av anbefalte aksjer.Inn kommer Telenor.PorteføljenAker BPEntraEquinorEuroprisEvryGrieg SeafoodKongsberg GruppenSparebank 1 SR-BankTelenorDNB-porteføljen har steget rundt 11 prosent så langt i 2019, mens børsen er opp rundt ni prosent.Exit, men anbefaler kjøp- Etter en solid start på året, var Storebrand ned rundt tre prosent i forrige uke. De mer forsiktige globale vekst- og rentesignalene ser her ut til å legge en kortsiktig demper på kursutviklingen. I Yara er ureamarkedet inne i en lavsesong, og utfordringen blir her å forsøke å treffe riktig tidspunkt for en senere inngang igjen i forkant av en ventet sesongmessig vending, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.Til tross for de kortsiktige endringene i porteføljen, understreker DNB-analytikerne at de mer langsiktige anbefalingene for aksjene er uendret med kjøpsanbefalinger på både Storebrand og Yara.Kursmål er hhv. 95 og 480 kroner.

dnb markets
storebrand
yara
telenor
oslo børs
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse