Ett aksjetips fra DNB Markets

Det er i dag ventet høy temperatur på generalforsamlingen i Swedbank.

«Generalforsamlinger kan ofte være preget av at agendaen er kjent, beslutningen relativt ukontroversielle og temperaturen ikke spesielt høy. I dag er det imidlertid ventet at det kan bli høy temperatur på generalforsamlingen i Swedbank», heter det i morgenrapporten fra DNB Markets.Både rapportene om bankens virksomheter i Baltikum, de stadige nye avsløringene som kommer ut i media, gårsdagens besøk av svenske politimyndigheter, den økte interessen fra amerikanske finansmyndigheter og ikke minst ledelsens posisjoner og mye kritiserte håndtering av alle sakene vil kunne ifølge analytikerne bli diskutert av aksjonærene og tolket med lupe av utenforstående.Aksjen var i går ned med 11 prosent og stengte på 154,15 svenske kroner per aksje.«Så langt i år er aksjen ned 22 prosent. Før eventuelle justeringer har vi en hold-anbefaling, med et kursmål på 180 kroner per aksje», skriver analytikerne.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også