Facebooktrøbbel: - Vi jobber med å løse problemet

Flere av applikasjonene under Facebook-paraplyen skal ha vært nede onsdag kveld. Selskapet jobber med å løse problemer og avkrafter samtidig at det dreier seg om hackerangrep.

Børs
Faceboook- og Instagram-brukere i Europa og i USA skal ha opplevd problemer med å logge inn og publisere innhold på plattformene til Facebook og InstagramIfølge downdetector.com , som overvåker nettsteder, rammet problemene brukere av Facebook, Messenger og Instagram i deler av Europa og USA. Mange brukere får beskjed om at siden er nede på grunn av vedlikehold.- Vi er klar over at noen opplever problemer med å få tilgang til applikasjoner under Fabebook-paraplyen. Vi jobber med å løse problemet så raskt som mulig, heter det fra Facebook på Twitter.Samtidig påpeker selskapet at det ikke dreier seg om et hackerangrep.Både Facebooks nettside og app samt WhatsApp skal også være rammet.