- Forventer en betydelig økning

Selv om det norske høyrentemarkedet for olje- og gass-selskaper og oljeprisen er tett korrelert, har det vært få transaksjoner hittil i år, opplyser Corporate-medarbeider Hans Georg Prahl Reusch i Arctic Securities på Oil & Finance-konferansen onsdag, ifølge TDN Direkt.- 2018 var et godt år, hvor E&P-selskaper sto for 43 prosent av utstedelsesvolum i Norden, sier han, ifølge nyhetstjenesten.I fjerde kvartal stoppet det midlertidig helt opp.- Etter obligasjonsmarkedet stanset helt i fjerde kvartal i fjor uten en eneste transaksjon, har det hentet seg inn og er nå åpent for business igjen. Obligasjonene som falt mye i fjerde kvartal har hentet seg inn og med noen veldig få unntak handles de på pari eller høyere, dette indikerer god investorappetitt, sier han.Det har vært laber aktivitet hittil i 2019.- Foreløpig har det vært to transaksjoner i E&P på 100 millioner dollar hver. Utstedelsesvolumet har vært lavt så langt i år, men vi forventer en betydelig økning i markedet fremover, sier han, ifølge TDN Direkt.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også