Frykter ytterligere kursfall i Norwegian

Publisert 21. mars 2019 kl. 08.48
Oppdatert 21. mars 2019 klokken 08.48
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 99 ord

Investtech anbefaler salg av aksjer i Norwegian.- Norwegian Air Shuttle viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende, skriver Investtech.Analytikeren minner om at gårsdagens fall på nesten 10 prosent skjedde på høyt volum.- Dette indikerer stort salgspress fra negative investorer, og svekker aksjen ytterligere på kort sikt. Det er lite støtte under dagens nivå. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.Onsdag sluttet aksjen på 50,72 kroner, hvilket gir en markedsverdi på 6,9 milliarder kroner.Les også: Trygve Hegnar: Sannsynligvis er det tidenes utur