Gladmelding fra Photocure

God respons fra pasienter.

En stor undersøkelse postet av Bladder Cancer Advocacy Network (BCAN) og publisert i UroToday avslører en voksende preferanse for Blue Light Cystoscopy (BLCT) med Cysview, går det frem av en børsmelding fra Photocure.Undersøkelsen omfattet 600 pasienter med blærekreft.438 av respondentene ga tilbakemelding på at de hadde mottatt Cysview og sa de fikk diagnose ved én fasilitet, før de gikk til en annen fasilitet som tilbyr BLCT.Andelen av diagnostiserte pasienter som har byttet til institusjoner som tilbyr BLCT med Cysview har økt fra 41 prosent i 2016, via 74 prosent i 2017, 87 prosent i 2018 til 99 prosent i 2019.Photocure har arbeidet med BCAN i fire år for å implementere denne årlige undersøkelsen.Hele meldingen her. Mer om undersøkelsen her.Børsmeldingen ble sendt ut klokken 16:14, og Photocure var opp 1,2 prosent til 41,50 kroner da Oslo Børs stengte.