Han er ny konsernsjef i Euronav

Hugo de Stoop blir ny toppsjef.

Hugo de Stoop er utnevnt som ny adm. direktør i Euronav, ifølge en melding fra selskapet torsdag.De Stoop kommer fra stillingen som finansdirektør i rederiet, og selskapet har nå startet søket etter en ny finansdirektør.Han vil tiltre etter en kort overgangsperiode som vil finne sted i andre kvartal 2019.- Det er en ære og et privilegium å være utnevnt som administrerende direktør. Jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke Paddy. Det har vært en ekte glede å jobbe sammen for å skape den dynamiske og robuste plattformen som Euronav er i dag. Jeg gleder meg til å fortsette å skape verdier for alle våre interessenter i et spennende miljø fullt av muligheter og utfordringer, sier De Stoop i meldingen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også