Han er ny konsernsjef i Incus Investor

Styret i Incus Investor har utnevnt ny konsernsjef.

Styret i Incus Investor har utnevnt Styrk Bekkenes (45) som konsernets administrerende direktør, går det frem av en børsmelding torsdag. - Gjennom Styrk Bekkenes får vi en konsernleder med omfattende industriell erfaring fra maritim sektor, der det stilles store krav til fokus på en sunn operasjonell drift og finansielle resultater. Bekkenes vil være sentral i strategiprosessen som selskapet har iverksatt, sier styreleder Dag Schjerven i meldingen. Bekkenes har ifølge meldingen omfattende erfaring med salgsvirksomhet, entreprenørskap, ledelse av globale organisasjoner, endringsledelse, integrering, oppkjøp og strategiprosesser, og har lang maritime erfaring. Bekkenes tiltrer stillingen 15. mars 2019, samtidig som fungerende adm. dir. Kjetil Flesjå vil gå tilbake til sin stilling som CFO.


Les også