Han har kjøpt REC-aksjer for 20 mill.

Investor Nicolay Grove har satset nær 20 millioner kroner på aksjer i REC. Hva er det han ser i aksjen som ?

Investor Nicolay Grove kom i forrige uke inn på listen over de største aksjonærene i REC. Høyt oppe også, på 9. plass, med 23 millioner aksjer gjennom Ørn AS. I tillegg eier han aksjer privat, kunne han fortelle da han var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar torsdag.Han har ståltro på selskapet, tror en handelsavtale mellom USA og Kina vil være bra og berømmer ledelsen for å være utholdende og ikke gi opp.Men det er ikke tyngende silisiumproduksjonen han har fokus på, og som han tror vil gjøre selskapet til en suksess, selv om han tror en handelavtale også vil være bra for REC.Grove mener å se at bilprodusenter nå vil begynne å bruke silicon-produkter fra REC i batterier, og da alle produsentene av elbiler, og når det skjer tror han aksjen skal rett opp.Hør hele intervjuet med Nicolay Grove på HegnarPodden