Hermanruds 5 «snille» aksjer har gått som kuler

Sjefstrateg Peter Hermanrud trekker frem fem «snille» og grønne aksjer som har knust både børsen og det meste av aksjer på Oslo Børs de siste årene. - Det kan godt være at 2019 blir et fantastisk år for de snille aksjene, sier han.

- Kanskje fremtidens bransjer er grønne? Det store fokuset for tiden er jo ESG - miljø og selskapsansvar og selskapsstyring og sånt (Environmental, Social and Governance - også kalt social responsible investing red. anm.), sa Hermanrud i Økonominyhetene med Trygve Hegnar onsdag.- Finnes det noen aksjer der da? spurte Trygve Hegnar.- Ja, det finnes noen aksjer der, ikke noen jeg vil ha nødvendigvis, men det finnes noen der, sa Hermanrud, før han ramset opp de fem snilleste aksjene på Oslo Børs, selskaper som aktivt gjør noe for bra, for miljøet. - Det er Scatec Solar. NEL. Tomra. Scanship Holding. Og så kan du ta med Bonheur (..). Jeg tror aksjene går så det griner fordi de er «snille», la han til.Hermanrud har en teori om at det kommer til å gå helt galt med disse aksjene også, men det kan godt være at 2019 blir et fantastisk år for de grønne aksjene, sa han, og la til at han drømmer om å finne den «snille» og grønne aksjen som folk ikke har fortstått er «snill» og grønn enda.- For da kan du gjøre mye penger.

Mer om teoriene, aksjetipsene og de snille og grønne aksjene i intervjuet med Peter Hermanrud på HegnarPodden. Diskusjonen om de snille aksjene kommer fra 21:19 i sendingen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også