Torstein Tvenge - Foto: Finansavisen

Hiddn Solutions er i fusjonssamtaler

Tactilis-prosess forsinket. Ny aktør har kommet på banen.

Hiddn Solutions har mottatt en henvendelse fra et stort, privateid og teknologibasert industrikonsern med invitasjon til samtaler om en mulig sammenslåing, går det frem av en børsmelding.Selskapet har respondert positivt på invitasjonen, og skaffer seg nå oversikt over mulighetene for Hiddn og sine aksjonærer. Markedet vil oppdateres så raskt som mulig på utfallet av samtalene.Hiddn understreker at fusjonsprosessen med Tactilis fortsetter, men at denne er forsinket fordi Tactilis - før signering av intensjonsavtalen med Hiddn - innledet en prosess med å fusjonere sitt malaysiske datterselskap med Global Invacom Group.Etter en teknisk due diligence har Tactilis og Hiddn likevel inngått en samarbeidsavtale.Investor Torstein Tvenge er nest største aksjonær i Hiddn Solutions med 13,79 prosent eierandel.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også