Innsiden ga gass

Et kjøpssignal som virker.

Etter å ha sluppet børsen noe nærmere uken før, gjorde innsideporteføljen et nytt rykk i forrige uke.Mens innsiden steg 2,5 prosent, var hovedindeksen bare marginalt opp.Porteføljen har nå steget 16,1 prosent hittil i år, mens børsen fortsatt er 9,9 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Fire av fem slo børsenNykommeren Avance Gas var igjen ukens sprekeste aksje, med en oppgang på 7,7 prosent.Aksjen kom inn for to uker siden etter at konsernsjef Christian Andersen doblet eksponeringen ved å investere 1,1 millioner kroner, og har siden steget 10,8 prosent.Aker BP og Nordic Semiconductor endte på pluss hhv. 2,1 og 2,8 prosent.Sparebanken Sør steg 0,2 prosent, mens Scottish Salmon gikk tilbake 0,6 prosent.Mot anstendig ukeHovedindeksen har i skrivende stund falt rundt 1,7 prosent siden lunsjtider fredag, og står nå i 870,75.Blant porteføljeselskapene har Aker BP gått tilbake rundt prosenten i samme periode.Scottish Salmon har steget 0,6 prosent til 17,25 kroner, mens Nordic Semiconductor har lagt på seg 2,1 prosent til 37,15 kroner.Sparebanken Sør har falt 0,4 prosent til 95,40 kroner.Avance Gas trekker også nedover, nærmere bestemt med 1,7 prosent siden porteføljen sist ble frosset.