Innsiden slapp børsen nærmere

Men innsideporteføljen leder fortsatt.

Innsideporteføljen steg nye 1,1 prosent i det som var en udramatisk forrige uke på Oslo Børs.Til sammenligning la hovedindeksen på seg drøye 2,3 prosent.Porteføljen har nå steget 13,3 prosent hittil i år, mens børsen nå er 9,9 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.To av fem slo børsenNykommeren Avance Gas var ukens sprekeste aksje, med en oppgang på 2,9 prosent.Aker BP kom nærmest på pluss 2,7 prosent.Scottish Salmon og ukens andre nykommer, Sparebanken Sør, utviklet seg helt flatt.Nordic Semiconductor falt 0,1 prosent.Avance gir gassHovedindeksen har i skrivende stund løftet seg rundt 1,3 prosent siden lunsjtider fredag, og står nå i 892,52.Blant porteføljeselskapene kan Aker BP vise til en oppgang på 1,9 prosent i samme periode.Scottish Salmon har steget marginalt til 17,30 kroner, det samme har Nordic Semiconductor til 35,45 kroner.Sparebanken Sør har også lagt på seg bittelitt, til 96 kroner.Avance Gas fortsetter den gode trenden, og er opp 5,2 prosent siden porteføljen sist ble frosset.


Les også