Island Offshore får fornyet tillit av Equinor

- Nå har vi fått bevis på behovet for tjenestene våre, sier adm.dir. Håvard Ulstein i Island Offshore.

-De siste årene har virkelig satt oss på prøve, men som eier og operatør innen lett brønnintervensjon har vi hele tiden hevdet at dette segmentet er levedyktig, og nå har vi fått bevis på behovet for tjenestene våre, sier adm.dir. Håvard Ulstein i Island Offshore.Offshorerederiet har, sammen med TIOS AS, sikret seg en ny avtale med Equinor for brønnintervensjonsfartøyet «Island Wellserver», ifølge en melding mandag.Equinor har valgt å forlenge en eksisterende kontrakt med ett år. I tillegg inkluderer avtalen opsjoner på forlengelse i inntil ytterligere tre år. Fartøyet har dermed kontinuerlig arbeid i minimum 200 dager i året.- Å få fornyet tillit av Equinor er svært gledelig for oss, og vi håper og tror på operasjoner utover de 200 faste dagene på norsk sokkel, sier Ulstein.TIOS er et resultat av en strategisk samarbeidsavtale om brønnintervensjonstjenester som Island Offshore og TechnipFMC inngikk i 2018.I den forbindelse solgte Island Offshore aksjemajoriteten i datterselskapet Island Offshore Subsea til TechnipFMC, og det er det selskapet som nå heter TIOS AS, og er kontraktspart med Equionor.«Island Wellserver» har vært på kontrakt med Equinor helt siden 2009, og har totalt utført over 250 intervensjoner på subsea-brønner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også