Kontraktsrush for Rem Offshore

Har sikret langsiktig arbeid til fem båter: - Skaper et solid grunnlag for vekst.

- Verdien av disse kontraktene gir et betydelig bidrag til Rem Offshores inntjeningsvisibilitet og skaper et solid grunnlag for videre vekst, sier konsernsjef Fredrik Remøy i en kommentar.Det Fosnavåg-baserte offshorerederiet har på kort tid signert fem periodekontrakter med en total kontraktsverdi på mer enn 200 millioner kroner.Det dreier seg om plattform forsyningsskipene (PSV) «Rem Mira», «Rem Cetus», «Rem Insula», «Rem Trader» - tidligere «Brage Trader» - og subseaskipet «Rem Inspector» - tidligere «Forland Inspector».- Disse tildelingene viser også vår organisasjons talent for å skape verdier i det som fortsatt er et utfordrende marked, sier Remøy.I tillegg eier rederiet ytterligere to PSV-er, ett subseaskip og ett seismikkfartøy som alle er beskjeftiget på betydelige kontrakter.«Nye» Rem Offshore ble etablert av Åge Remøy og hans to forretningspartnere Magnus Roth og Thorstein Mar Baldvinsson i 2016.Med en krigskasse på 500 millioner kroner var planen å investere i kriserammede offshorerederier, og dermed bygge opp et helt nytt rederi etter at Remøy måtte gi fra seg kontrollen i «gamle» Rem Offshore til Kjell Inge Røkke og Solstad Offshore.Med fullbooket flåte og stadig nye investeringer, går det foreløpig vesentlig bedre for nyvinningen enn «gamle Rem» som nå er en del av kriserammede Solstad Offshore.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker