Kutter kursmålet på aksje kraftig

Ser fortsatt pen oppisde

DNB Markets nedjusterer kursmålet på Flex LNG-aksjen til 16 kroner fra tidligere 24 og gjentar kjøpsanbefalingen, melder TDN Direkt.DNB Markets verdsetter ikke lenger rederiet på resultatmultipler, da de tror Flex trolig vil bli mer opportunistisk og dra nytte av et sterk spotmarked i 2019-2021 heller enn å ta et langtidscharter til en marginal premie over balanseraten, skriver TDN.Pareto Securities har også nedjustert sitt kursmål på Flex til 20 kroner fra tidligere 23, og opprettholder kjøpsanbefalingen.-Flex LNG leverte fjerdekvartalstall på linje med november-guidingen, og første kvartal vil bli bedre enn fryktet. De seneste to månedene har på smertefullt vis vist at ratehoppet i oktober var prematurt og kunstig; men det vil være galskap å la den nåværende bakrusen være slutten, skriver meglerhuset. Flex LNG falt i går 3,2 prosent til 10,5 kroner etter å ha lagt frem kvartalstall. Både DNB Markets og Pareto ser dermed solid oppside i aksjen.