Milliardlån til Belships

Belships har inngått en avtale om lån på om lag 1,2 milliarder kroner.

Publisert 14. mars 2019 kl. 15.12
Oppdatert 14. mars 2019 klokken 15.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
Belships har inngått en låneavtale om lån på til sammen 140 millioner millioner dollar, tilsvarende om lag 1,2 milliarder kroner, ifølge en børsmelding torsdag. Lånet erstatter gruppens nåværende prioriterte gjeld på 105 millioner dollar, opplyses det. Det nye lånet blir tilgjengelig i to transjer. En første transje på 110 millioner dollar vil erstatte Belships eksisterende lån og styrke gruppens arbeidskapital. En fleksibel transje på inntil 30 millioner dollar vil være tilgjengelig for ekspansjon av flåten, heter det i meldingen. Långivere for den nye lånefasiliteten er DNB Bank, Danske Bank og Sparebank 1 SR-Bank.