Mølsæter: - Jeg har solgt meg helt ut

Forvalter Martin Mølsæter i First Generator vil redusere antall illikvide posisjoner i porteføljen fremover.

- Ja, jeg har solgt meg helt ut, bekrefter forvalter Martin Mølsæter i First Generator til Hegnar.no.Mølsæter har ifølge aksjonærlistene i løpet av forrige uke solgt 1.463.287 aksjer i Pareto Bank, og er dermed ute av selskapet.- Pareto Bank er en veldreven bank som fortsatt er verdsatt svært lavt. Aksjen har gitt en fin avkastning i perioden jeg har eiet den, sier Mølsæter.- Hvordan ble avkastningen?- Orker ikke regne ut. De har betalt bra med utbytte også. Svært illikvidForvalteren solgte seg ut da han mener aksjen er svært illikvid.- Jeg har en strategi om å redusere antall illikvide posisjoner i porteføljen fremover, sier Mølsæter.Basert på dagens aksjekurs på 37,40 kroner, har forvalteren solgt aksjer for 54,73 millioner kroner.Øyner muligheterDaglig leder Magnus Halvorsen i Tor Olav Trøims 2020 Bulkers øyner nå ifølge aksjonærlistene muligheter i Pareto Bank og handler gjennom selskapet, MH Capital, 500.000 aksjer.Halvorsen hadde fra før ingen aksjer i banken.