Nærmer seg normal drift

Fire av fem forretningsområder kjører nå som normalt

Publisert 27. mars 2019 kl. 14.30
Oppdatert 27. mars 2019 klokken 14.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 175 ord
En uke etter cyberangrepet på Norsk Hydro, har selskapet gjort ytterliggere fremskritt mot å oppnå normal drift. Fire av fem forretningsområder kjører nå som normalt, men preget av mer manuelt arbeid, skriver Hydro i en melding.Onsdag morgen var produksjonen ved Building Systems’ anlegg i gjennomsnitt 20 prosent av full kapasitet, mens den totale produksjonen i Extruded Solutions lå rundt 70-80 prosent, opplyses det.- Vi har nå fått i gang produksjonen i Building Systems. Det er fortsatt uklart hvor lang tid det vil ta før vi er helt tilbake til det normale, men vi vil gradvis trappe opp leveranser til kundene i Building Systems i løpet av de kommende dagene, sier konserndirektør for Extruded Solutions, Egil Hogna.Finansdirektør Eivind Kallevik forteller at Hydros globale IT-organisasjon jobber kontinuerlig for å løse situasjonen.- Det viktigste for oss nå er at vi starter opp igjen driften av IT-systemene på en trygg og sikker måte, og gradvis trapper opp mot normal produksjon. Vi gjør vårt ytterste for å begrense innvirkningen på Hydros kunder, leverandører og andre partnere, sier Kallevik i meldingen.