Nordea-økonomene om dagens viktigste

S&P endte marginalt ned i går på tross av bra nøkkeltall. I Asia er det blandet, uten de store nyhetene til å drive markedet, mens futures på S&P er ned 0,26 prosent.«USD styrket seg videre i går. Oljeprisen er lite endret siste døgn og EURNOK holder seg rundt 9,80», skriver Erik J. Bruce og Nick Pausgaard Fisker i Nordea Markets i morgenrapporten onsdag.Les hele USA-kommentaren her.Det skjer lite på nøkkeltallsfronten i dag.«Vi får den amerikanske jobbrapporten ADP. Den blir brukt som en indikator på hvor fredagens viktige sysselsettingsrapport ender, men er tidvis en svært dårlig indikator. Konsensus er for 190.000 flere sysselsatte i februar. Hvis den ender der, så kommer folk til å holde på anslaget for fredagens tall», heter det fra økonomene.I tillegg taler FOMC- medlemmene Loretta Mester (hauk, ikke-stemmerett) og John Williams (hauk, stemmerett).Se også: - Kinas vekstmodell virker ikke lengerSe også: Som Kina går også resten av verden