- Norwegian er en aksje man skal være veldig forsiktig med

Norwegian er en aksje man skal være veldig forsiktig med som privatinvestor, sier analytiker Preben Rasch Olsen, Carnegie. Schibsted er fremdeles favoritten, mens han mener REC vil ha det samme problemet selv med en handelsavtale mellom USA og Kina.

- Er Norwegian en aksje man egentlig burde holde seg unna?- Det er en aksje man skal være veldig forsiktig med som en privat investor. Det er en aksje du skal ha i en stor portefølje, og som potensielt litte granne krydder, tror jeg, fordi den er så ekstremt gira, som vi sier i finansverden,. Både operasjonelt og finansielt at bare små endringer får enorme utslag på både verdivurderinger og estimater. Det gjør Norwegian veldig sårbar og derfor virker det som det går inn i stadig nye stormer, for de har egentlig ingenting å gå på, sa han også.Rasch-Olsen forklarte også kort hvorfor Schibsted fremdeles er favoritten, men at man kanskje bør vurdere å selge på 350 kroner.REC var han imidlertid ikke veldig positiv til.- Det er det som er litt tragisk da. Verdens polysiliconpris er jo så lav at ingen tjener jo penger, uavhengig om det blir en endring på handelskrigen eller ikke, sa han blant annet.- Jeg fatter ikke, den kursen går altså helt bananas hver gang det snakk mellom Kina og USA, for nå blir det en løsning. Men det hjelper jo ingenting, det er like kjørt likevel.Se hele intervjuet her