Norwegian faller på grønn børs

Oslo Børs stiger

Børs

Det er oppgang på Oslo Børs tirsdag. Ved lunsjtider er hovedindeksen opp 0,15 prosent til 865,11 poeng. Det er så langt omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 1,1 milliarder kroner. Brent-oljen er opp 0,90 prosent til 67,20 dollar.Av tungvekterne er Yara opp 1,50 prosent, mens Equinor faller 0,20 prosent.Vi tar med at Norwegian faller 1,7 prosent til 55,68 kroner. Det skjer etter at både Singapore og Australia har stanset all trafikk med 737-800 MAX 8-fly i sine luftrom, som følge av flyulykken i Etiopia.Ellers fortsetter EMGS oppgangen, og klatrer ytterligere to prosent. Det skjer etter at aksjen steg 11 prosent i går, og har mer enn doblet seg på litt over en uke.Nel stiger 3,20 prosent etter at analysesjef i Norne Securities, Karl-Johan Molnes, løftet kursmålet sitt på Nel-aksjen fra 6 til 7 kroner i går , og gjentok samtidig sin kjøpsanbefaling.Aker SolutionsAker Solutions er tildelt en kontrakt for å støtte levering av et subsea-kompresjonssystem for Chevron Australias Jansz-lo-felt offshore Australia, opplyses det i en børsmelding tirsdag.Aksjen klatrer 4,40 prosent til 41,91 kroner.Q-FreeQ-Free har signert kontrakter med Norled, med en verdi på rundt 50 millioner kroner. Denne verdien kan øke dersom Norled bestemmer seg for å utøve opsjoner.Avtalen omfatter betalingsløsninger til flere fergesamband i Norge.Q-Free aksjen stiger 1,0 prosent til 8,08 kroner.B2HoldingStyremedlem Niklas Wiberg i B2Holding kjøpte i går 292.585 aksjer til kurs 12,36 kroner.Han betalte dermed rundt 3,75 millioner kroner for aksjene.B2Holding stiger i dag 2,40 prosent til 12,80 kroner.

oslo børs
Nyheter
Markedskommentarer
Børs