Norwegian: - Vi leier ikke inn fly

Børs

Flyselskaper må ifølge Bloomberg ut med to millioner i måneden per ekstrafly for Max-flyene som står på bakken. Norwegian har så langt unngått å leie ekstrafly, skriver E24.Hvis flyselskapet skulle erstattet alle sine 18 fly av Boeing 737 Max 8 som de har, ville det ifølge nettavisen bety en månedlig regning på 38,5 millioner kroner, bare i leie.- Vi leier ikke inn fly, men bruker egne reservefly og slår sammen flyginger, så dette regnestykket har ingenting med oss å gjøre, sier kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, til E24.På spørsmål om kostnader knyttet til bruk av reservefly, svarer Sandaker-Nielsen at eventuelle ekstrakostnader vil rapporteres som en del av resultatene for 1. kvartal.

Norwegian
norwegian air shuttle
boeing
boeing 737 max