Ny kontrakt til Veidekke

Bygger bilfrie hyresrättleiligheter for Rikshem i Upplands Väsby.

Veidekkes svenske byggvirksomhet har fått i oppdrag å bygge om lag 70 hyresrättleiligheter og to utleielokaler ved Upplands Väsby togstasjon nord for Stockholm for byggherren Rikshem, ifølge en melding fra Veidekke torsdag.Prosjektet er ifølge meldingen det første i Stockholmsregionen der byggeplanen er godkjent uten private parkeringsplasser.Samlet leieareal blir om lag 4.100 kvadratmeter, og prosjektet vil ble drevet i nært samarbeid med LaTERRE Fastigheter og Rikshem.- Veidekke er en ny entreprenør for oss, og vi ser frem til sammen å gjennomføre et klimasmart pilotprosjekt med beliggenhet og tilleggstjenester som kan minske behovet for biler og parkeringsplasser. Dette er noe av et pionerprosjekt, og det er med stolthet og stort hjerte vi gjennomfører det med alle involverte. Vi vet at vi ikke kan fortsette å planlegge byer som er like avhengige av bilen som i dag, og vi mener at Nouvelle-prosjektet tar et skritt i riktig retning, sier Erika Lundvall, prosjektleder i LaTERRE.