Nytt oppdrag til AF Gruppen

AF Gruppen skal fornye Kolbotn skole og bygge ny flerbrukshall.

Publisert 27. mars 2019 kl. 11.56
Oppdatert 27. mars 2019 klokken 12.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord
Oppegård kommune har innstilt AF Gruppen som totalentreprenør for nybygg og rehabilitering av Kolbotn skole, ifølge en børsmelding onsdag. Skolens bruttoareal er på om lag 12.000 kvadratmeter, der 8.500 kvadratmeter er nybygg og 3.500 er totalrehabilitering av eksisterende skolebygg.Avtalen gjennomføres ifølge meldingen som en totalentreprisekontrakt med kontraktsum på rundt 283 millioner kroner, eks. mva.Arbeidene starter i juni 2019, og skolen ventes å stå ferdig før påske i 2021.- AF Gruppen takker for tilliten Oppegård kommune viser oss gjennom å velge AF som entreprenør på Kolbotn Barneskole og flerbrukshall. Vi har de siste årene bygget en rekke skoler i Follo og Østfold, og gjennom disse prosjektene vist at vi er en konkurransedyktig entreprenør som leverer kvalitet, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen, i meldingen.