Øker boliglånsrenten

SpareBank 1 SMN endrer renten på boliglån.

SpareBank 1 SMN øker renten på boliglån med inntil 0,25 prosentpoeng, ifølge en børsmelding tirsdag.Laveste boliglånsrente blir 2,40 prosent på førstehjemslån til LO-medlemmer under 34 år.- Renteøkningen i Norges Bank kommer ikke som noen overraskelse. En undersøkelse SpareBank 1 fikk utført nylig viser at sju av ti låntakere regner med at renten vil gå opp i 2019. Vi tror boliglånskundene raskt vil kunne innstille økonomien på noe økte kostnader. Samtidig er banken tilgjengelig for alle kunder som måtte ønske rådgivning i hvordan de skal møte høyere rente på boliglånet, sier konserndirektør Nelly Maske i SpareBank 1 SMN i meldingen. SpareBank 1 SMN vil samtidig gjøre rentetilpasning på enkelte innskuddsprodukter med inntil 0,25 prosentpoeng fra 15. mai, opplyses det.