Pareto-arving vant prestisjekonkurranse

Tiril Flørnes Støle (22) vant finanskonkurranse i London. 

Publisert 1. mars 2019 kl. 09.04
Oppdatert 1. mars 2019 klokken 09.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord

Tiril Flørnes Støle vant denne uken konkurransen «Corporate Finance Women of the Year» i regi av EY i London. - Det var veldig stort å vinne. Jeg var ikke forberedt på det, sier Støle til DN.Støle konkurrerte mot 15 andre studenter. Støle er datter til Pareto-eier Svein Støle, og er til vanlig student ved Norges Handelshøyskole. - Det er ikke sånn at vi snakker om fusjoner og oppkjøp av bedrifter rundt middagsbordet. Men jeg kan ofte spørre pappa om faglige ting for å få vite om jeg er på villspor eller ikke, sier hun til avisen.22-åringen jobbet tidligere i vinter en måned hos EY i Oslo, og skal i sommer jobbe hos Sparebank 1 Markets innen finansiell rådgivning. - Jeg tror det er bra å prøve litt forskjellig. Så får vi se etterpå hva som frister mest.