Questerre-anlytiker: - Oppsiden er fortsatt stor

Pareto Securities mener aksjen fortsatt er attraktiv.

Questerre Energy er hittil tirsdag opp 10,70 prosent på Oslo Børs til 3,17 kroner, etter at selskapet er ute med en ny oppdatering. Selskapet opplyser at resultatene fra Kakwa North har bidratt til en betydelig økning i Questerres reserver. I 2018 utgjorde dette en økning i reservene på 62 prosent, med 11,5 millioner fat oljeekvivalenter til 29,96 millioner fat oljeekvivalenter.NPV-10 % før skatt-estimatet for reservene, utregnet av gjennomsnittlig prisprognoser fra tre reserve engineering-selskaper, er på 228,95 millioner dollar.- Økningen er drevet av to suksessfulle brønner at Kakwa North, hver reservene fortsatt bare er tildelt to av Questerres syv seksjoner. Som følge av det vil reservene trolig fortsette å vokse sammen med partneren Kicking Horse Oil & Gas, som for tiden borer den tredje av fire brønner, som behøves for å få sin 50 prosent eierandel i areal, skriver Tom Erik Kristiansen, analytiker i Pareto Securities.- Vi venter en positiv kursreaksjon i dag, legger Kristiansen til. Meglerhuset har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 5,0 kroner. Tirsdag formiddag omsettes aksjen for 3,14 kroner, som tilsvarer en potensiell oppside på 59 prosent.Hittil i 2019 er aksjen opp 109,47 prosent, mens den siste måneden har aksjen styrket seg 48,11 prosent.Aksjen er dog fortsatt ned 53,86 prosent det siste året.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også