REC Solar permitterer ansatte

Oslo 20120425.Administerende direktør Ole Enger I REC under resultat-fremleggelsen I Oslo Konserthus onsdag.Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Åserud, Lise

REC Solar permitterer de ansatte ved fabrikken på Herøya

Totalt 65 fabrikkansatte permitteres i 26 uker på grunn av kollaps i markedet etter langt lavere solcelle-etterspørsel fra stormarkedet Kina, men også i resten av markedet, skriver E24.– Prisene halverte seg over natten, og det førte til et stort gap mellom tilbud og etterspørsel, sier fabrikksjef David Verdu i REC Solar på Herøya, ifølge nyhetsbyrået.REC Solar ble dannet i 2013 da REC ble splittet opp i de to selskapene Rec Solar og Rec Silicon.Den andre fabrikken til REC Solar i Norge som ligger i Kristiansand er ikke rammet av permitteringsrunden, skriver E24. Heller ikke fabrikken i Singapore vil bli påvirket.