Slik går det med tørrbulk-aksjene

Baltic Dry-indeksen snur ned.

Baltic Dry-indeksen faller mandag 1,2 prosent til 721 poeng, ifølge TDN Direkt.Fredag steg Capesize hele 20,0 prosent. Clarksons Platou skrev i en oppdatering fredag at det for tiden var stor aktivitet i Stillehavet, i hovedsak som følge av økt transport av jernmalm og kull fra Australia og Sør-Afrika.Mandag faller imidlertid Capesize tilbake, og er ned 5,4 prosent til 6.041.Panamax derimot stiger 2,5 prosent til 7.283. Handysize er opp 0,7 prosent til 6.480, mens Supramax faller 0,1 prosent til 8.705.Tørrbulk-aksjerGolden Ocean faller i skrivende stund 5,33 prosent til 41,90 kroner. Torsdag skrev analytikerne i Investtech at de anbefaler salg av aksjer i Golden Ocean.- Golden Ocean ga salgssignal fra en formasjon i oktober og innledet en fallende trend. Den negative trenden viser at investorer over tid har solgt til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen, og videre nedgang indikeres, skrev Investtech.Jinhui Shipping er ned 0,87 prosent til 7,99 kroner, mens Belships er uendret til 6,96 kroner. Songa Bulk faller 4,76 prosent til 0,40 kroner, og Star Bulk Carriers er ned 2,43 prosent til 59,50 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også