Sparebank 1 Markets anbefaler ni aksjer

Men porteføljen ligger et stykke bak børsen.

Sparebank 1 Markets gjør ingen endringer i sin anbefalte portefølje på Oslo Børs, viser en rapport Hegnar.no har fått tilgang til.Porteføljen Bank NorwegianCrayon GroupKomplett BankKongsberg AutomotiveLerøy SeafoodMagseis FairfieldNorsk HydroOrklaSeadrillLigger bak børsenPorteføljen var ned 4,6 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen var ned 1,4 prosent. Hittil i år er porteføljen opp 2,9 prosent, mot 9,6 prosent oppgang på børsen.- Vi beholder vår eksponering mot høybeta-aksjer i påvente av en form for løsning på usikkerheten tilknyttet handelskrigen. Det skal mye til for at det nå ikke blir en løsning mellom USA og Kina. (..) Største risikoen er motstand på hjemmebane om at betingelsene er for gode for den andre parten. skriver meglerhuset.- Det interessante er at Beijing tilbyr å redusere tariffer og andre restriksjoner på 1) den amerikanske bonden, 2) kjemikalier, 3) bilindustrien og 4) andre produkter. USA vurderer på sin side å fjerne mesteparten, om ikke alle, sanksjoner som ble gitt på kinesiske produkter i 2018, heter det videre.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker