Stolt-Nielsen: - Vi er på bunnen nå

En innhenting vil komme, men konsernsjefen i Stolt-Nielsen Limited vet ikke om det er i 2019 eller i 2020.

Stolt-Nielsen Limited har et mål om å oppnå en avkastning på sysselsatt kapital (ROCE) på åtte prosent for kjemikalietankvirksomheten gjennom en syklus, skriver TDN Direkt.- For å oppnå dette, må vi generere mer enn 100 millioner dollar i inkrementell inntjening fra 2018-nivået, sier konsernsjef Niels G. Stolt-Nielsen under DNB Markets' Oil, Offshore & Shipping-konferanse torsdag.Videre sier konsernsjefen ifølge nyhetsbyrået at han tror markedssyklusene vil bli kortere fremover.- Vi er på bunnen nå. En innhenting vil komme, men jeg vet ikke om det er i 2019 eller i 2020 (..) Men vi må arbeide med det vi selv kan kontrollere, sier han.Konsernsjefen sier videre ifølge TDN Direkt at Stolt-Nielsens aksjekurs i dag er tilsvarende stålverdien av tankbåtene deres.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker