Tesla-smell på rødt Wall Street

Kina-effekten er borte.

De amerikanske børsene åpner med nedgang tirsdag.Dow Jones faller 0,3 prosent til 25.742,71, Nasdaq 0,4 prosent til 7.550,11, mens den bredere S&P 500-indeksen trekker ned 0,3 prosent til 2.785,60.Kina-tvilOptimismen rundt USAs handelssamtaler med Kina avtok mot slutten av handelen i går, og ser ikke ut til å ha lettet tirsdag.- Handelsoptimismen kunne ikke ta aksjemarkedet lenger. Samtaler på høyt nivå mellom verdens to største økonomier har pågått, og selv om de virker å være nær ved å bære frukter, gjenstår fortsatt det faktum at optimismen allerede er priset inn, skriver senioranalytiker Alfonso Esparza ifølge Marketwatch i et notat.Det hjelper ikke på stemningen at Kina tirsdag senket sine prognoser for BNP-veksten i 2019 til mellom 6,0 og 6,5 prosent.Tesla-smellBlant enkeltaksjer markerer Tesla seg negativt, og faller 3,9 prosent til 274,48 dollar etter at Barclays ifølge nettstedet har kuttet kursmålet til 192 dollar - det laveste på Wall Street.Handelsaksjer trekker opp etter tall fra både Kohl's og Target. Sistnevnte stiger 5,0 prosent til 74,94 dollar.Oljeprisene stiger, og blant oljeaksjene stiger Chevron 0,3 prosent. ExxonMobil går derimot tilbake 0,2 prosent.Følg utviklingen her.