Tilbake i spotmarkedet etter uvanlig oppdrag

Ankerhåndtereren «Island Valiant» skal igjen jakte jobber i spotmarkedet etter å ha fullført et oppdrag for Forsvaret.

Island Offshores 2007-bygde ankerhåndterer (AHTS) «Island Valiant» har fungert som støttefartøy under prosessen med hevingen av Forsvarets milliardfregatt «KNM Helge Ingstad».Nå som fregatten er hevet, kan AHTS-dermed gå tilbake til sitt vanlige virke som ankerhåndteringsfartøy i Nordsjøens spotmarked.««Island Valiant» lå tett inntil fregatten ved Håkonsvern, med dekket fyllt opp av brakker og containere der utstyr og komponenter fra fregatten ble registrert og preservert av personell fra Forsvaret», skriver det Ulsteinsvik-baserte offshorerederiet på sine Facebook-sider.«Båt og mannskap har alt mottatt en flott plakett fra Forsvaret som takk for innsatsen», skriver rederiet.Det var natt til 8. november i fjor «KNM Helge Ingstad» kolliderte med tankskipet «TS Sola» som tilhører det greske rederiet Tsakos Energy Navigation.Kollisjonen skjedde ved Stureterminalen i Øygarden i Hordaland.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også