To selskap får 4.100 milliarder under forvaltning

Tilsvarer nesten halve oljefondet

Publisert 13. mars 2019 kl. 14.58
Oppdatert 29. aug. 2019 klokken 20.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 86 ord
Forvaltningshuset Brookfield Asset Management kjøper 62 prosent av Oaktree Capital management, opplyses det i en melding onsdag.Begge selskapene vil fortsette å operere uavhengig med eksisterende ledelse.Til sammen vil de to selskapene ha 475 milliarder dollar under forvaltning. Det tilsvarer om lag 4.100 milliarder kroner, eller nesten halve verdien av oljefondet.De to selskapene vil ha 2,5 milliarder dollar i årlig godtgjørelsesrelatert omsetning. - Ettersom vi fortsetter å vokse Brookfield strategisk, er vi glade for å kunne inngå partnerskap med Oaktree og deres eksepsjonelle ledelse, sier Brookfield-sjef Bruce Flatt.