Veidekke skal bygge kontorbygg for 500 mill.

Skal bygge kontorbygg som skal leies ut til Brønnøysundregistrene.

Veidekke har fått i oppdrag av eiendomsselskapet Søren Nielsen AS å oppføre et miljøsertifisert kontorbygg som skal leies ut til Brønnøysundregistrene, opplyses det i en melding. Kontrakten er en totalentreprise verdt nærmere 500 millioner kroner, skriver selskapet. - Det betyr mye for oss å få dette oppdraget, så vi takker for tilliten og er stolte over at vi ble valgt. Dette blir et viktig bygg for mange mennesker, og plasseringen på brygga vil gjøre det svært synlig fra sjøen og i sentrum. I tillegg til omfattende krav til bærekraft, energi og miljø, stilles det strenge krav til sikkerhet for bygget. Dette blir et helt unikt bygg, og vi ser nå fram til å komme i gang med byggearbeidene, sier direktør Birte Almeland i Veidekke.Samlet areal blir på nesten 15.000 kvadratmeter fordelt på to bygg i syv etasjer som forbindes med et atrium i glass på midten.