Wall Street: Får juling etter fredagens nyheter

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen falt 0,40 prosent og står i 7.807,98 poeng, mens Dow Jones står i 25.844,62 poeng etter en nedgang på 0,45 prosent.NikeNike-aksjen faller 4,14 prosent til 84,42 dollar etter å ha lagt frem sin kvartalsrapport. Ifølge CNN var det hovedsakelig en positiv rapport, men det viste seg at salget av sko og klær økte mindre enn forventet i USA.Ledelsen varslet også at salget vil avta i dette kvartalet.FedI dagens rapport fra DNB Markets minner Ingvild Borgen Gjerde om at sentralbanken i USA (Fed) antydet at de ville ta en lengre pause fra rentehevingene enn de tidligere har signalisert.- Mens den overraskende forsiktige tonen fra Fed etter rentemøtet bidro til fall på børsene i USA på onsdag, steg de i går med rundt én prosent i går, drevet av sterk oppgang i teknologisektoren. De relativt høyt prisede teknologiaksjene er sårbare for høyere renter, og har falt betydelig i verdi siden oktober, da 10-årsrenten i USA toppet ut på over 3,2 prosent, slår hun fast.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også