AF gruppen sikrer mer arbeid

LAB Entreprenør er innstilt som entreprenør for bygging av fylkeshuset i Bergen.

LAB Entreprenør, et selskap i AF Gruppen, er av Hordaland Fylkeskommune innstilt som entreprenør for bygging av nytt fylkeshus i Bergen, ifølge en børsmelding mandag.En endelig kontrakt vil ifølge meldingen omfatte riving av eksisterende fylkeshus fra 1972, samt bygging av nytt fylkeshus med samme fotavtrykk. Det nye fylkeshuset vil romme publikumsfunksjoner og arbeidsplasser til om lag 600 ansatte i nye Vestland fylkeskommune.Bygget vil bli på totalt rundt 26.000 kvadratmeter fordelt på to tårn på 11 og 13 etasjer over gatenivå, samt to kjelleretasjer.Kontrakten vil være en totalentreprise med samspill, og kontraktsummen er på cirka 737 millioner kroner, ekskl. mva, opplyses det.Samspillsfasen vil pågå fra april til oktober 2019, og byggearbeidene starter i februar 2020 med planlagt ferdigstillelse av høsten 2022.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker