Aker BP mottatt forpliktelse for usikret bankfasilitet

Børs

Aker BP har mottatt forpliktelse for ny usikret bankfasilitet, ifølge en børsmelding torsdag. Selskapet har mottatt forpliktelser fra et konsortium av banker for 4,0 milliarder dollar, tilsvarende 34,3 milliarder kroner, for å refinansiere eksisterende bankfasilitet på 4,0 milliarder dollar, opplyses det.Den nye fasiliteten deles likt i en tre-årig arbeidskapitalfasilitet og en fem-årig likviditetsfasilitet med utvidelsesalternativer. - Vi er veldig fornøyd med å fortsatt få støtte fra ledende nordiske og internasjonale banker. Med den nye bankfasiliteten opprettholder Aker BP full økonomisk fleksibilitet og reduserer de generelle rentekostnadene for selskapet, sier David Tønne, finansdirektør i Aker BP, i meldingen. 

aker bp
Nyheter
Børs