<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aksjeinvestorer skal kuppe feilpriset bitcoin

Aksjeinvestorene Ketil Skorstad og Kristian Lundkvist har skiftet beite. Nå har de fått med seg spillmilliardær Morten Klein på laget og skal tjene rått på bitcoin.

    Publisert 23. apr. 2019 kl. 08.36
    Oppdatert 29. aug. 2019 klokken 19.11
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 166 ord

    - Det har gått veldig bra til nå. Vi har tjent godt med penger i prosent og vi jobber nå med å skalere opp den infrastrukturen, sier Ketil Skorstad til DN.Sammen med investor Kristian Lundkvist har han etablert selskapet Arcane Crypto, fått med seg bitcoinekspert Torbjørn Bull Jenssen og skal tjene penger på kryptovaluta. Spillinvestor Morten Klein skjøt i mars inn 11 millioner kroner i selskapet. De har ifølge avisen allerede dyppet tåen i markedet med en arbitrasjerobot som lynraskt sammenligner priser i kryptovalutamarkedet og slår til når børsene ikke har like priser.- Den er programmert kun for å handle når det er feilprisinger og den tjener penger. I løpet av et sekund av en time er det kanskje en feil der, og da kommer roboten og utnytter muligheten, sier Skorstad til DN.- Det høres ut som penger på gata?- Det var i hvert fall veldig mye penger på gata i 2017, men når det er mye penger på gata blir det fort profesjonalisert, sier han til avisen.