Alle långiverne er blitt enige

Långiverne i tidligere Fred Olsen Energy er enige om refinansiering.

Børs

Kriserammede Dolphin Drilling melder mandag kveld at alle långiverne i selskapets sikrede lånefasilitet på 2 milliarder dollar nå har blitt enige om en refinansiering.Det var allerede kjent at 78 prosent av kreditorene var enige om refinansieringen. Blant långiverne er DNB, Danske Bank, SEB, Swedbank og Strategic Value Partners.Avtalen innebærer at selskapets riggvirksomhet overføres til et selskap kontrollert av långiverne.Långiverne har informert Dolphin Drilling om at de vil gjennomføre restruktureringen med eller uten støtte fra andre interessenter, gjennom en solvent likvidering eller gjennom en konkurs i selskapet.Selskapet skriver at det på bakgrunn av dette dropper rapporten for første kvartal. I tillegg utsettes generalforsamlingen og halvårsrapporten.

dolphin driling
Nyheter
Børs