Alphabet-aksjen faller etter kvartalstall

Børs

Google-eier Alphabet er mandag kveld ute med tall for årets første kvartal.Selskapet melder om et nettoresultat på 6,66 milliarder dollar, tilsvarende 9,50 dollar per aksje.Justert for en bot fra EU på 1,7 milliarder dollar, endte resultatet på 11,90 dollar per aksje. Det var ventet et justert resultat på 10,61 dollar per aksje, ifølge CNBC.Inntektene beløp seg til 36,34 milliarder dollar, mot ventet 37,33 milliarder dollar.Alphabet deler virksomheten sin inn i tre deler. Google-annonsering, andre Google-inntekter og virksomhet utenfor Google. Annonseringen står for størsteparten av inntektene, og dro inn 30,72 milliarder dollar i kvartalet. Her var det ventet 31,48 milliarder dollar.Alphabet-aksjen faller hele 5,11 prosent i etterhandelen på Wall Street etter tallene.

alphabet
Nyheter
Børs