Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Targovax.- Targovax ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende pessimisme blant investorene og indikerer videre kursnedgang for aksjen, skriver Investtech.Etter et brudd opp fra et par kursformasjoner i mars, reagerte aksjen kraftig ned og falt med hele 40 prosent på veldig høyt volum.- Nå har aksjen brutt ned gjennom støtten ved syv kroner og utløst et salgssignal. Negativ volumbalanse indikerer at det er en overvekt av selgere og svekker aksjen ytterligere, skriver Investtech.Aksjen anses samlet sett teknisk negativ på mellomlang sikt.Volatilitetsrisikoen er høy, og analytikeren konkluderer med at aksjen er en salgskandidat.I skrivende stund omsettes aksjen for 6,80 kroner, opp 0,15 prosent.Det betyr at aksjen har falt 17,86 prosent den siste måneden mens den er ned 1,29 prosent hittil i år.


Les også