Analytiker sier kjøp – snart kommer tallene

DNB Markets opererer med en kjøpsanbefaling på Fjord1.- Som følge av at de to fergekontraktene som utløp ved utgangen av 2018 bare delvis er kompensert av oppstart på nye kontrakter i 2019 venter vi at Fjord1 vil rapportere lavere tall for Q1 2019 enn for Q1 2018, skriver meglerhuset i dagens morgenrapport.Selskapet rapporterer Q1-tall 15. mai.DNB Markets har en estimert EBITDA for kvartalet på 191 millioner kroner, mot 218 millioner kroner for tilsvarende kvartal i fjor.- Samtidig er det imidlertid i løpet av Q2 ventet avgjørelser på to større anbud, og her bør Fjord1 være godt posisjonert ettersom selskapet i dag er operatør på disse strekningene. Samlet sett estimerer vi disse to anbudene til et omfang på rundt tre milliarder kroner, og ser i tillegg anbudsmuligheter på ytterligere rundt tre milliarder kroner over de neste 12-18 månedene, slår analytikeren fast.DNB Markets har en kjøpsanbefaling på aksjen, med et kursmål på 48 kroner.Mandag sluttet aksjen på 44,60 kroner.