Analytiker spår kursoppgang - anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Nordic Semiconductor.- Nordic Semiconductor falt kraftig gjennom høsten i fjor, men bunnet ut i vinter. Aksjen viser nå en sterk utvikling innenfor en kortsiktig, stigende trend. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang, skriver Investtech.Analytikeren slår fast at positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt.Det er motstand ved 42 kroner, 11 prosent over dagens nivå. På nedsiden ligger det støtte ved 27,50 kroner.Investtech kan fortelle at aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler etter at styreleder Birger K. Steen kjøpte aksjer for over tre millioner kroner i februar.- Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 37,78 kroner, opp 0,43 prosent.Det betyr at aksjen er opp 7,64 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 30,73 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også