Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Yara.- Yara International viser ingen klar trend på mellomlang sikt, men ligger i en stigende trendkanal både på kort og lang sikt, skriver Investtech.Ifølge analytikeren ga aksjen et kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 367 kroner.Kursmålet fra formasjonen er ved 408 kroner, men det ligger motstand ved 386 kroner. Et brudd over dette nivået kan være et positivt tegn, og aksjen kan stige videre. Det er støtte ved 350 kroner.Analytikeren beskriver volumbalansen som positiv og momentumet er stigende.- Disse forholdene styrker aksjen ytterligere. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Mandag sluttet aksjen på 367,90 kroner.Det betyr at den har lagt på seg 7,04 prosent den siste måneden mens den er opp 10,31 prosent hittil i år.