Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i American Shipping Company og Kværner.- American Shipping Company har et langsiktig, positivt trendbilde. Positive investorer driver kursen opp og aksjen har brutt taket i en rektangelformasjon. Videre oppgang til ca. 36 kroner eller mer er signalisert. Positiv volumbalanse er et sunnhetstegn. Det viser at aksjen stiger på høyt volum, mens den reagerer tilbake på lavt volum. Dette indikerer at investorer er redde for ikke å komme inn i aksjen når noe skjer, mens de er avventende til å selge på fallende kurser. Aksjen tester et motstandsnivå ved 33,60 kroner. Forsiktige investorer kan eventuelt avvente et brudd opp. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Kværner brøt den fallende trenden i februar og ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon. Det er foreløpig ikke innledet en stigende trend, men kursen viser en positiv utvikling og har brutt flere motstandsnivåer. Meget positiv volumbalanse indikerer positive investorer, noe som styrker aksjen på kort sikt. Det ligger nå støtte ved 13,50 kroner og 12,60 kroner. Aksjen har motstand ved 14,60 kroner. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.