Anbefaler aksje – advarer mot høy risiko

Børs

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Aker og Funcom. Det advares mot høy risiko i sistnevnte.- Aker ligger i en stigende trendkanal på både mellomlang og lang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Aksjen har støtte ved cirka 620 kroner og motstand ved cirka 740 kroner. Det er ikke registrert signifikante innsidehandler i selskapet siste 18 måneder. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Funcom viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende. Aksjen nærmer seg motstanden ved cirka 19 kroner. Etablerte noteringer over dette nivået vil utløse et kjøpssignal. Aksjen har støtte ved 15,70 kroner, skriver analytikeren.- Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er dessuten positiv på innsidehandler. Funcom legger frem resultat for Q1 23. mai. For de siste fem resultatfremleggelsene har kursen i gjennomsnitt steget åtte prosent den siste uken før resultatfremleggelsen. Den påfølgende uken etter resultatfremleggelsen har kursen i gjennomsnitt vært uendret. Aksjen er volatil (gjennomsnittlig kursendring pr. måned er 23 prosent), så risikoen er høy. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.

børs
aker
funcom
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse