Avance Gas løfter innsiden

avance gas

Knalluke for innsideporteføljen.

Etter å ha gjort et rykk før, fortsatte innsideporteføljen på vinnersporet i forrige uke.Mens innsiden steg 3,3 prosent, var hovedindeksen ned 1,7 prosent.Porteføljen har nå steget 20 prosent hittil i år, mens børsen er 8,1 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Alle bedre enn børsenNykommeren Avance Gas var nok en gang ukens sprekeste aksje, med en oppgang på 13,8 prosent.Aksjen kom inn for tre uker siden etter at konsernsjef Christian Andersen doblet eksponeringen ved å investere 1,1 millioner kroner, og har siden steget 26,2 prosent.Scottish Salmon bidro med en oppgang på 3,3 prosent.Ellers var Sparebanken Sør bittelitt opp, Aker BP og Nordic Semiconductor bittelitt ned.Ingen endringer gjøres denne uken.